Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

29 Μαρτίου 2024
9.9 C
Corfu

Ζάκυνθος | Τραγωδία στην άσφαλτο

Διαβάστε ακόμα

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που βυθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου και είχε ως αποτέλεσμα δυο νεκρούς και μια σοβαρά τραυματία.
Όλα έγιναν σήμερα (Σάββατο 04.11.2017) λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στην περιοχή Αγίου Δημητρίου (θέση Πλακάκι/Κομιντόρο), κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των δύο νεαρών -του 31χρονου Γ.Μ. και του 34χρονου Σ.Μ. κάτοικοι εν ζωή σκουλικάδου και πόλης αντίστοιχα- που ήταν στο ΙΧ ενώ η τρίτη συνεπιβάτης μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως ζητήθηκε η αεροδιακομιδή της από το νησί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοπτών μαρρτύρων το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο έρχόταν από το Σκουλικάδο με κατευθυνση την πόλη, όταν στο προαναφερόμενο σημείο και κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε υπόστεγο παλιού παντοπωλείου και από εκεί έφυγε στο αντίθετο ρευμα.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Πηγή:imerazante.gr

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ψάρεψαν τόνο 485 κιλών από το Ιόνιο Πέλαγος (φώτο,βίντεο)

Μία απίστευτη ψαριά πέτυχαν ψαράδες στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας καθώς έπιασαν στα δίχτυα τους έναν τόνο βάρους σχεδόν μισού τόνου και μάλιστα χρειάστηκε...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img