Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

19 Απριλίου 2024
17.9 C
Corfu

Σύμβαση 188.000€ για αντιπλημμυρικά έργα στη Ζάκυνθο υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Διαβάστε ακόμα

Την σύμβαση κατασκευής του έργου “Καθαρισμός και αποκατάσταση χειμάρρου Ξιφίτα από Γέφυρα Αγίου Γερασίμου έως τη συμβολή του με την Ε.Ο. Ζακύνθου – Κερίου” ” υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Το έργο χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του έργου “Συντηρήσεις αποκαταστάσεις τεχνικών έργων και καθαρισμοί ποταμών, χειμάρρων, ρεμάτων αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” ,με Κ.Ε. 2016ΕΠ52200001 της ΣΑΕΠ 522, Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία είναι ύψους 188.000 ευρώ.

Ο ανάδοχος του έργου έχει αναλάβει την υποχρέωση της περάτωσής του εντός 180 ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 

“Πρόκειται για ακόμη ένα έργο στον τομέα της αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης της Ζακύνθου. Αποτελεί στρατηγική μας επιλογή η προστασία των νησιών μας από τις φυσικές καταστροφές κι αυτό το διάστημα ξεδιπλώνουμε το σχεδιασμό μας που αποτελείται από σωρεία έργων, δράσεων και παρεμβάσεων αλλά και καινοτόμων εφαρμογών, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Είμαστε βέβαιοι ότι με την βοήθεια των πολιτών, η επόμενη ημέρα για τα Ιόνια Νησιά θα είναι πολύ καλύτερη, προσεκτικά σχεδιασμένη και σε σταθερές βάσεις”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Θάνατος άνδρα στην Κεφαλονιά

Τις βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Κεφαλληνίας ενημερώθηκε από το Α.Τ. Αργοστολίου, ότι 72χρονος ημεδαπός αισθάνθηκε αδιαθεσία...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img