Το δελτίο τύπου της Ρόδης – Κράτσα Τσαγκαροπούλου:

Πρωτότυπη επιχειρηματική εκδήλωση με θέμα «Pitch your idea for Corfu», πραγματοποιεί στην Κέρκυρα, η  επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα, στο café Sette Venti (Εθνικής Αντιστάσεως 100- Νέο Λιμάνι), το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 7.30 το απόγευμα.

Εισηγήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Κοινωνική Επιχειρηματίας  και Μέντορας Start Up Κοιν.Σ.Επ. know, Όλγα Σταυροπούλου.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση «Pitch your idea for Corfu»,  θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα business plans τους σε κοινό που θα περιλαμβάνει επιχειρηματίες, με καινοτόμες ιδέες. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τον τρόπο για την παρουσίαση της επιχειρηματικής τους ιδέας, του εαυτού τους, ώστε να στηρίξουν αυτά που οραματίζονται για την εργασία τους, την επιχείρησή τους , τη γειτονιά τους και το νησί τους, με επιχειρήματα που θα πείθουν την ορθότητα των απόψεών τους.

Το pitching event , που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κέρκυρα, παρότι γίνεται με συχνότητα στην Ευρώπη, σε όλους τους επιχειρησιακούς κύκλους, απευθύνεται σε ομάδες και άτομα που έχουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο και είναι αποφασισμένοι να αφοσιωθούν στην υλοποίηση του, μέσα από καινοτόμες δράσεις, Επιχειρηματικής Δικτύωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.