Το κοριτσάκι είχε μελανιές στο κεφάλι, κάταγμα στο κρανίο και σημάδια στραγγαλισμού

Ένα ζευγάρι από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορούνται για κακοποίηση ανηλίκου μετά τον θάνατο της μόλις 10 ημερών κόρης τους. Το μωρό διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για τις οποίες ο πατέρας της είπε ότι έφταιγε η… γάτα της οικογένειας. Οι Matthew and Elizabeth Sebolka συνελήφθησαν για την κακοποίηση της νεογέννητης Raven μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν και νέες κατηγορίες κατά του ζευγαριού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς νοσοκομείου για την διακομιδή ενός βρέφους με πολύ σοβαρά τραύματα στις 30 Ιουλίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η New York Post, το μωρό είχε μελανιές στο κεφάλι, κάταγμα στο κρανίο και σημάδια στραγγαλισμού.

Ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε στους αστυνομικούς άφησε το κορίτσι στο κάθισμα του αυτοκινήτου, πήγε στην τουαλέτα και όταν επέστρεψε βρήκε τη γάτα της οικογένειας να κάθεται πάνω στον λαιμό του μωρού. Ο πατέρας της μικρής είπε, ακόμα, ότι ειδοποίησε την σύζυγό του και μητέρα του βρέφους η οποία διαπίστωσε ότι είχε εξανθήματα και φουσκωμένα μάτια και αποφάσισε να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο με το λεωφορείο.

Το μωρό κατέληξε στις 10 Αυγούστου με τον ιατροδικαστή να μιλά για ανθρωποκτονία. Οι παππούδες της Raven στο συγκινητικό μήνυμά τους ζήτησαν αντί για στεφάνια ή δωρεές να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους.

ethnos