Ο διαγωνισμός τραγουδιού «Just the 2 of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA, στον τομέα της ψυχαγωγίας, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Κι ενώ το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την ανάδειξη του Λευτέρη Μητσόπουλου και της Λόλας σε μεγάλους νικητές, οι υπεύθυνοι του σταθμού και ο παρουσιαστής – παραγωγός έχουν ήδη κάνει συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο ο οποίος μάλιστα θα προβληθεί στις οθόνες μας άμεσα.

Αν και υπήρχε η αρχική σκέψη το J2US να αντικατασταθεί από άλλο σόου με τον ίδιο παρουσιαστή, το στήσιμο του νέου μουσικού διαγωνισμού «All Together Now» είναι αρκετά απαιτητικό, οπότε σκέφτονται να το μεταθέσουν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Βέβαια, δεν σκοπεύουν να μείνουν άπραγοι απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό, αλλά να βγάλουν τον επόμενο κύκλο του «Just the 2 of Us» όπως ανακοίνωσε ήδη το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης κατά τη διάρκεια του σόου τελικού. Βέβαια, οι τελικές αποφάσεις για τους λαμπερούς συμμετέχοντες αναμένεται να παρθούν σύντομα.

Σύντομα, πάντως, θα ξεκινήσουν με γοργό ρυθμό οι απαραίτητες προετοιμασίες για το δύο σόου, μιας και η πρεμιέρα τοποθετείται για τον ερχομένο Φεβρουάριο. Κάτι που σημαίνει ότι ο Νίκος Κοκλώνης θα μείνει μακριά από το γυαλί για μόλις ένα με ενάμιση μήνα.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης μας…

Πηγή: MY TV