• Σε σπίτι στην Πεντέλη συνελήφθη λίγο μετά τις 8 το πρωί ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

  • Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει προσαχθεί και ο άνθρωπος που φιλοξενούσε τον βουλευτή

  • Την Παρασκευή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή

  • Αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον βουλευτή να κρύβεται στον τόπο καταγωγής του, την Αιτωλοακαρνανία, τελικά τον εντόπισαν στην Πεντέλη

  • Είχαν προηγηθεί χυδαιολογίες στη Βουλή και προτροπές για πραξικόπημα

  • Ακολούθησε η διαγραφή από τη Χρυσή Αυγή

 

Συνελήφθη ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, περισσότερα από δύο 24ωρα μετά το ένταλμα σύλληψη που εκδόθηκε την Παρασκευή για τις χυδαίες δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής, με τις οποίες καλούσε τον στρατό σε πραξικόπημα.

Συγκεκριμένα, σε σπίτι στην Πεντέλη συνελήφθη, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει προσαχθεί και ο άνθρωπος που φιλοξενούσε τον βουλευτή.

Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε πειθήνια, όταν του το ζήτησαν.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του βουλευτή, για τις δηλώσεις του στη Βουλή, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, με βάση την οποία εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον βουλευτή να κρύβεται στον τόπο καταγωγής του, την Αιτωλοακαρνανία, τελικά τον εντόπισαν στην Πεντέλη.  

Η αστυνομία αναζητούσε τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση από την Παρασκευή, έπειτα από ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για εσχάτη προδοσία.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Μπαρμπαρούσης είχε διαφύγει από τις αρχές με κινηματογραφικό τρόπο με το βουλευτικό του αυτοκίνητο, καθώς παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν στην Αιτωλοακαρνανία.

Με το e-pass του πέρασε από τα διόδια της γέφυρας και ξέφυγε με … 200, οι αστυνομικοί, όμως, αναγκάστηκαν να σταματήσουν και να κινηθούν με την υπηρεσιακή διαδικασία πιστοποίησης του κρατικού οχήματος στα διόδια και φυσικά, μέχρι να γίνει αυτό, πρώην βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος είχε γίνει καπνός.

πηγή:  altsantiri.gr