Τελευταία έχουν ακουστεί πολλοί λόγοι για να αηδιάσεις με κάποιους άξεστους που χρησιμοποιούν το αεροπλάνο και δεν ενδιαφέρονται για τους γύρω τους. Μια γυναίκα στέγνωνε την κυλόττα της στον κλιματισμό, ενώ κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούσαν τα δάκτυλα των ποδιών τους για να δούνε ταινία στην οθόνη αφής μπροστά από τη θέση τους.

Δεν είναι ντεμοντέ να ταξιδέψεις ήσυχα και χωρίς να προκαλείς. Πάντως ένας άνδρας πρόσφατα είχε διαφορετική άποψη. Και δεν παρέλειψε να κάνει τους γύρω του να αηδιάσουν ή και κάτι περισσότερο.

Κι αυτό γιατί είδε το ταξίδι ως ευκαιρία να βγάλει της κάλτσες του και να τις βάλει να στεγνώσουν στο μικρό παράθυρο που βρισκόταν δίπλα του. Η φωτογραφία του τραβήχτηκε από κάποιον που καθόταν κοντά του και δημοσιεύτηκε σε έναν λογαριασμό στο Instagram που ονομάζεται «Passenger Shaming» («Διαπόμπευση Επιβατών» σε ελεύθερη μετάφραση).

Και δεν είναι παράξενο πως προκάλεσε αντιδράσεις. «Κλασσικά ρεμάλια που βρίσκονται παντού» έγραψε ένας χρήστης. «Γιατί; Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κάτι τέτοιο», έγραψε ένας άλλος. Υπάρχουν κάποιοι που νόμιζαν πως οι κάλτσες είναι από την έξω πλευρά και έκαναν λόγο για ένα ανύπαρκτο και αρκετά ανεμοδαρμένο παιδί.

Πάντως αν δείτε τον λογαριασμό στο Instagram, έχουν γίνει και χειρότερα. Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι αλήθινά….

Πηγή : e-daily.gr