Με θρομβοπενία νοσηλεύεται νεαρός από την Κεφαλονιά 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Ο 36χρονος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Ιωάννα Βάσσου μέσα από την Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Ο 36χρονος που έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, μόλις 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε, όπως είπε ο ίδιος, μουδιάσματα στα άκρα. Θορυβήθηκε και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Οι γιατροί του έκαναν αιματολογικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα τούς ανάγκασαν να στείλουν επειγόντως τον νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Σήμερα νοσηλεύεται με θρομβοπενία στην Αιματολογική Κλινική και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία. Oπως δήλωσε:

«Είχα μούδιασμα στα χέρια, από τον αγκώνα και μετά και παρουσίασα κάποιες μελανιές στο δεξί μου χέρι. Ξεκίνησε από τα πόδια, στα χέρια, στο στέρνο και κάτω από τη γλώσσα κάτι σημαδάκια κόκκινα. Εξωτερική αιμορραγία βασικά, έτσι μου είπανε. Τα αιμοπετάλια μου ήταν στον πάτο, δεν είχα αιμοπετάλια, δεν είχα τίποτα. Από σήμερα είμαι καλύτερα».

Όπως ανέφερε δεν το μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο αλλά ίσως να επέλεγε κάποιο άλλο.

Οι γιατροί ερευνούν αν η παρενέργεια σχετίζεται με το εμβόλιο.

www.dikaiologitika.gr