Με ανακοίνωση του ο προεδρος του ΣΕΠΕ Α. Κουρσάρης αναφέρει τα εξής: Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά τα νήπια και προνήπια καθώς και οι νηπιαγωγοί του Νηπιαγωγείου Ποταμού.

Πριν λίγες μέρες έκαναν μάθημα μαζί με τα ποντίκια που περνούν από αυτές τις τρύπες και αναγκάστηκαν, αφού κανείς δεν ανταποκρίθηκε στα πάμπολλα έγγραφα της Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου, να τις σκεπάσουν με χαλί!
Βέβαια δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε θέμα δήλωσε η Εντεταλμένη για θέματα Παιδείας, αφού σε όλα τα σχολεία εμφανίζονται ποντίκια!!!
Αντίστοιχη είναι η εικόνα σε όλα τα -“ζουζουνιάρικα” όπως τα χαρακτήρισε η Εντεταλμένη- ΠΡΟΚΑΤ που έχει στήσει η δημοτική αρχή. Το έδαφος τρέμει κάτω από τα πόδια τους αφού έχουν ανοίξει τρύπες με άμεσο κίνδυνο τραυματισμού των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Η Υπουργός Παιδείας είχε το θράσος να επισκεφθεί το -κατ’ όνομα μόνο πειραματικό- 14ο Νηπιαγωγείο, που κι αυτό στεγάζεται σε κοντέινερ που έχει τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του συστεγαζόμενου δημοτικού σχολείου, στο οποίο οι νηπιαγωγοί δουλεύουν με ακριβώς τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο όπως και σε όλα τα υπόλοιπα νηπιαγωγεία, παρόλες τις δύσκολες συνθήκες.
Αλήθεια δεν ένιωσαν την ανάγκη να απολογηθούν Δήμαρχος και Εντεταλμένη για αυτές τις απαράδεκτες εικόνες ντροπής;