Η ομάδα ” All for Blue” έκανε και πάλι το θαύμα της! Καθάρισε την παραλία της Κερασιας και μάλιστα την έκανε “λαμπίκο”.

Η ομάδα αποτελείται από νεαρά άτομα τα οποία με αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον παράγουν ενα πολύ σημαντικό οικολογικό έργο.

Ο επικεφαλής της ομάδας Τζιοβάνι Πρετε μιλώντας στο startmediacorfu.gr ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η πανέμορφη και πασίγνωστη αυτή παραλία βρίσκονταν σε κακό χάλι!

Οπως αναφέρει στην ανάρτηση του στα social media: Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, η ομάδα της All For Blue στη Κέρκυρα δείχνει την αγάπη της για τον ωκεανό. Η ομάδα μόλις ολοκλήρωσε εναν νέο παράκτιο καθαρισμό στη παραλία της Κερασιάς, οπού συγκέντρωσαν 10 σάκους απορριμμάτων.

Η ομάδα κατάφερε να γεμίσει ένα ολόκληρο φορτηγό με απορρίμματα (!!) από τη μικρή παραδεισένια παραλία, συμπεριλαμβανομένων αναπτήρες, αλιευτικά εργαλεία, καπέλα, εντομοκτόνα και μάσκες προσώπου.

Η παραλία της Κερασιάς είναι πλέον πεντακάθαρη χάρη στη βοήθεια των μελών της ομάδας και τη γενναιόδωρη βοήθεια ντόπιων εθελοντών.

Η ομάδα θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών για την υποστήριξη τους.

All For Blue Corfu team just wrapped up its new beach cleanup in Kerasia, NE Corfu, removing 10 large sacks of items, including face masks, plastic bottles and large objects, filling up an entire truck!