Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Παντελιό επισκέφθηκε το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

 

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Κέρκυρας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Παντελιό με τη συμμετοχή της γραμματέας κ. Βασιλικής Ζάχου και το μέλος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας κ. Κλαίρης Μανάτου Ιατρό και Επιμελήτρια A της Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΚ επισκέφτηκε το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη.

Ο Διοικητής ενημέρωσε το κλιμάκιο της ΔΕΕΠ για μια σειρά από θέματα μεταξύ άλλων:

-για τα έκτακτα μέτρα που έχουν παρθεί λόγω της Πανδημίας του Κορονοϊου και συγκεκριμένα για  μέτρο αναστολής των εξωτερικών τακτικών ιατρείων είπε <<ότι αποτελεί αναγκαίο μέτρο στην παρούσα φάση και υλοποιείται βάσει του σχεδιασμού που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας και ότι το μέτρο αυτό θα αρθεί μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες ενώ οι χρόνιοι ασθενείς και οι ογκολογικοί ασθενείς παρακολουθούνται κανονικά>>.

–για μια σειρά από βελτιώσεις που εχουν γίνει στο Γ.Ν. Κέρκυρας κατά τη διάρκεια της θητείας του, όπως << ΤΕΠCOVID,   Νέα ανακαινισμένη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, Ανακαινισμένη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Μονάδα Detox που καμία σχέση δεν είχε με αυτό που είχε παραλάβει, ανακαίνιση Αιθουσών Χειρουργείων, δημιουργία σύγχρονης Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων, 7 επιπλέον κρεβάτια ΜΕΘ, εγκατάσταση νέου αξονικού τομογράφου, μονάδα εμφραγμάτων και εξακολουθεί να γίνεται  μια διαρκής προσπάθεια  περαιτέρω βελτίωσής του, παρά την δυσκολία των καιρών>>.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σπύρος Παντελιός ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας ευχαρίστησε το Διοικητή του ΓΝ Κέρκυρας για την ενημέρωση και τον συνεχάρη για το έργο που επιτελεί ο ίδιος καθώς και όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, για την συνεχή προσπάθεια και τον διακαή αγώνα που καταβάλλουν, πολλές φορές και κάτω από δύσκολες συνθήκες.