Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

20 Απριλίου 2024
11.9 C
Corfu

25/11/2017 | Λευτέρης Λιντοβόης: Σοβαρότητα και Κομματισμός

Διαβάστε ακόμα

Η σοβαρότητα του πολιτικού συστήματος διαφαίνεται καθημερινά μέσα από τις δηλώσεις των κομμάτων  αλλά και των εντεταλμένων κομματικών ακολούθων..Το ερώτημα είναι σαφές.Είναι πλέον τα μηνύματα τους αυτά τα οποία θα πιστέψει ο Έλληνας πολίτης όπου βιώνει την σκληρή και πολλές φορές απάνθρωπη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ του?

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Η Ελλάδα ευτυχώς χρωστάει στους εταίρους της με χαμηλότοκα ΔΑΝΕΙΑ και όχι στα funds της ελεύθερης αγοράς.Κάτι είναι και αυτό σε πρώτη ανάγνωση αλλά το ογκώδες χρέος μας αυξάνεται και δεν μειώνεται.
Είμαστε σε θέση να πληρώνουμε τους τόκους του κεφαλαίου αλλά για το χρέος στην ουσία απόλυτη σιγή.
ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ.
Δεν μας ανήκει αλλά μας επιτρέπουν οι εταίροι μας να το μοιράσουμε.
Εμπορικό ισοζύγιο ένας δείκτης καλό μαγειρεμένος που προέρχεται από την δυστυχία του λαού μας. ΕΆΝ κόψουν τελείως τις συντάξεις και ΠΕΘΑΝΟΥΝ τους μισούς Έλληνες τότε θα έχουμε την επιθυμητή ανάκαμψη με δείκτες ανθηρούς.
ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ οικονομία θα έπρεπε να ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την παραοικονομία διότι για όσους καταλαβαίνουν ,η αρμονική συνύπαρξη των δύο ΘΑ ενίσχυε σημαντικά την θέση του κράτους αλλά και την ενίσχυση της ραχοκοκαλιάς της παραγωγικής τάξης με ΌΤΙ θετικά αποτελέσματα θα ακολουθούσαν.
Δεν πρέπει να ακούμε πλέον από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αλλά επιμένουν ότι τα ξέρουν ΌΛΑ να παίρνουν θέση και να μιλούν για ανάπτυξη.
ΈΛΕΟΣ
ΛΕΥΤΈΡΗΣ ΛΙΝΤΟΒΟΗΣ
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Ηττήθηκαν τα “λιονταρια” του 4ου ΓΕΛ

Πάλεψαν τα "λιονταρια" του 4ου ΓΕΛ αλλά ηττήθηκαν από την Χαλκίδα με 71 - 63 στους 8 του σχολικού...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img