Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

28 Μαρτίου 2024
17.9 C
Corfu

Λ. Λιντοβόης | Kεντροαριστερά “μονομαχία” με φόντο τις επερχόμενες εθνικές εκλογές

Διαβάστε ακόμα

άρθρο του Λευτέρη Λιντοβόη
Kεντροαριστερά “μονομαχία”, με φόντο τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, η οποία δεν αφήνει αδιάφορες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.
Σύμφωνα με στατιστικές, οι οποίες μεταφράζουν τον αριθμό της συμμετοχής των 210.000 και πλέον μελών και φίλων του εγχειρήματος, δίνουν αυτόματα ένα ποσοστό δυναμικής από 11% έως 15%, ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ εθνικές εκλογές ΣΗΜΕΡΑ.
Αυτό το ποσοστό βλέπουμε ότι δημιουργεί μια ανησυχία στα επιτελεία του διπολισμού, διότι θα ήθελαν το πολιτικό παιχνίδι να ΠΑΙΖΕΤΑΙ στα μέτρα τους, με τις γνωστές συνέπειες και ΠΑΝΤΑ με θύμα τον ελληνικό λαό.
Η λαϊκή βούληση, όμως, μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε με ασφάλεια ΟΤΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ απέναντι στο υπάρχον πολιτικό σύστημα συνεχίζει να εκφράζεται με αμφιβολία αλλά και αγωνία ταυτόχρονα.
Αυτό, το οποίο αντιλαμβανόμαστε και επιθυμούμε, ΕΙΝΑΙ μια νέα  σύνθεση των πολιτικών δυνάμεων της χώρας με ιδιαίτερη αποστολή την ανασυγκρότηση αυτής.
Οι αδυναμίες του συστήματος των αυτοδυναμιών κατέδειξαν ένα αδύναμο και ανίσχυρο κράτος με αποτέλεσμα να κυριαρχούν προσωπικές και κομματικές σκοπιμότητες.
Η λύση για την διακυβέρνηση της χώρας μας είναι πλέον ορατή ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και δεν χωρά αμφισβήτηση ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει τις καθοδηγούμενες πολιτικές, μέσω του “βομβαρδισμού” των καθημερινών δημοσκοπήσεων που αποτελούν μέρος της προπαγάνδας ύπνωσης του ελληνικού λαού.
Έτσι τουλάχιστον νομίζουν…
ΛΕΥΤΈΡΗΣ ΛΙΝΤΟΒΟΗΣ
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

«Καμπανάκι» Παπαευαγγέλου για παράλληλη έξαρση κοκκύτη και ιλαράς λόγω εμβολιαστικών κενών

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ και τη Βάνα Παπαευαγγέλου έχουν σημειωθεί 20 κρούσματα ιλαράς και 46 κοκκύτη. Μάλιστα, ο Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img