Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019: 11 το πρωί Παράκληση και έξοδος του Ιερού σκηνώματος από την Λάρνακα – ο Άγιος στην θύρα 6 το απόγευμα: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, ο οποίος θα κηρύξει και τον θείο λόγο. Με το πέρας του εσπερινού θα διαβαστεί το συναξάρι του Αγίου.

11 το βράδυ: Παράκληση με Εγκώμια στον Άγιο, Όρθρος, Θεία Λειτουργία (αγρυπνία ολονύκτιος)

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019: 7.45 το πρωί: Καταβασίες και πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, ο οποίος θα κηρύξει και τον θείο λόγο  6 το απόγευμα: Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου. Με το πέρας του εσπερινού θα διαβαστεί το συναξάρι του Αγίου
11 το βράδυ: Παράκληση με Χαιρετισμούς στον Άγιο, Όρθρος, Θεία Λειτουργία (αγρυπνία)

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου: 7.45 το πρωί Καταβασίες και πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, ο οποίος θα χειροτονήσει διάκονο 4 το απόγευμα: Μπάσματα- Παράκληση στον Άγιο και επανατοποθέτηση του ιερού λειψάνου στην λάρνακα.

Ο ναός θα παραμείνει ανοιχτός μέρα νύχτα.