Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας υπόθεση διάρρηξης κατοικίας  στην πόλη της Κέρκυρας, την Κυριακή (21.07.2019) το πρωί, κατά την οποία αφαιρέθηκαν χρήματα και χρυσαφικά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 60χρονου ημεδαπού και ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται, για το αδίκημα της κλοπής και κατά περίπτωση της παράνομης οπλοκατοχής.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 60χρονος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς κατά την αυτόφωρη διαδικασία την Δευτέρα (22.07.2019) το μεσημέρι, παραβίασε με την συνδρομή του συνεργού του την κεντρική πόρτα κατοικίας στην πόλη της Κέρκυρας τις βραδινές ώρες της Κυριακής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ και χρυσαφικά αξίας (10.000) ευρώ.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιηθήκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του 60χρονου, κατασχέθηκε ένας μηχανισμός ηλεκτρικής εκκένωσης (taser).

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.