Μέλη της Νέας Δημοκρατίας Κέρκυρας προχώρησαν σε συμβολική δράση στο Φαληράκι, απελευθερώνοντας φαναράκια στον ορίζοντα με μήνυμα «Απελευθερώνουμε τη ζωή από τον φόβο και τη σιωπή – Τελειώνουμε με την παρενόχληση και τη βία»

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Την πρωτοβουλία διοργάνωσε η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη τη βίας κατά των γυναικών

 Με μήνυμα «Απελευθερώνουμε τη ζωή από τον φόβο και τη σιωπή – Τελειώνουμε με την παρενόχληση και τη βία», μέλη της Νέας Δημοκρατίας προχώρησαν σε μία συμβολική δράση απελευθερώνοντας φωτεινά φαναράκια στον ορίζοντα 15 πόλεων: στο Αγρίνιο, την Αθήνα, την Άρτα, τα Βασιλικά Δήμου Θέρμης, τα Γρεβενά, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Θεσσαλονίκη, τη Θήβα, την Καλαμάτα, την Κάλυμνο, την Κέρκυρα, τη Λάρισα, τη Λιβαδειά, την Ορεστιάδα, τη Ρόδο.

Η δράση στη πόλη της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε στο πλάτωμα πάνω από την πύλη του Αγίου Νικολάου στο Φαληράκι τις 25 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ι.Ν Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας & Απασχόλησης κ. Μελίτα Ανδριώτη, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας κ. Σπύρος Παντελιός, η υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας των φυλών της ΔΕΕΠ κ. Ματούλα Τσιριγγάκη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κέρκυρας κ. Μάκης Χαραλαμπόπουλος και πολλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας.