Το ευχαριστήριο του συλλόγου “Στήριξη”:

Mετά την ολοκλήρωση των φετινών εκδηλώσεων του Συλλόγου «Στήριξη» για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και έχοντας ως επίκεντρο την ευαισθητοποίηση και την προσπάθεια να δείξουμε, με το δικό μας τρόπο, ένα διαφορετικό δρόμο στα νέα παιδιά, μέσα από τον Αθλητισμό και την πνευματική δημιουργία, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την ανταπόκριση που είχαν οι προσπάθειές μας.

Συνδιοργανώσαμε μια σειρά από δράσεις με μεγάλη συμμετοχή νέων παιδιών και σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς που ευχαριστούμε ιδιαίτερα.  Αναφέρουμε τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο και τον Αθλητικό Σύλλογο Καποδίστριας, τον Σύλλογο «Βύρωνας»,  τον Σύνδεσμο Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας, την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, την Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας, τον Βαγγέλη Συμπόνη, και φυσικά τη Δημοτική Μονάδα Πρόληψης «Νίκος Μώρος» με την οποία είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που πάντα προβάλλουν τις εκδηλώσεις και τις δράσεις μας συμβάλλοντας έτσι στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να μην είμαστε απλοί θεατές …. Γιατί η ζωή είναι ωραία!

Συνεχίζουμε λοιπόν για κάτι ακόμα πιο δυνατό, όπως δυνατές είναι οι ψυχές των αγοριών και κοριτσιών του νησιού μας που δείχνουν το δρόμο μέσα από τον Αθλητισμό.

Οι συγκυρίες έφεραν φέτος στο προσκήνιο τα υπέροχα κορίτσια του στίβου, τη Σπυριδούλα Καρύδη και την Παναγιώτα Δόση, τους προπονητές τους, τις οικογένειές τους.  Παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά, και ώθηση για μας να στηρίζουμε και να είμαστε κοντά σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με «το ωραίο, το μεγάλο, το αληθινό».

Το ταξίδια συνεχίζεται, στα χέρια μας είναι να γίνει πιο όμορφο.