Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

29 Μαρτίου 2024
11.9 C
Corfu

Κλοπές | Διπλή σύλληψη και εξιχνίαση τριών υποθέσεων

Διαβάστε ακόμα

Δικογραφία σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος δύο ημεδαπών 23 και 16 ετών αντίστοιχα, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν τρεις διαδοχικές υποθέσεις κλοπών, στις οποίες διαπιστώθηκε η συστηματική δράση των δύο ημεδαπών, με λεία χρήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δύο ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα 21-22.10.2017 αφαίρεσαν σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα έξω από κατάστημα στην Ε.Ο Κέρκυρας Πέλεκα και στην συνέχεια παραβίασαν διαδοχικά:

  • περίπτερο στην πόλη της Κέρκυρας, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα είδη, αξίας 1.600 ευρώ
  • κατάστημα (καφενείο) στην περιοχή Τρίκλινο, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, φιάλες αλκοολούχων ποτών και άλλα αντικείμενα, αξίας 500 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που είχαν αφαιρέσει, η οποία στην συνέχεια επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ψάρεψαν τόνο 485 κιλών από το Ιόνιο Πέλαγος (φώτο,βίντεο)

Μία απίστευτη ψαριά πέτυχαν ψαράδες στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας καθώς έπιασαν στα δίχτυα τους έναν τόνο βάρους σχεδόν μισού τόνου και μάλιστα χρειάστηκε...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img