Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

23 Απριλίου 2024
21.9 C
Corfu

Μεγάλη συμμετοχή στη Λαϊκή Συνέλευση του “Αλεύχιμον”

Διαβάστε ακόμα

Την παγιωμένη και αταλάντευτη θέση τους στο να μη συναινέσουν στη λειτουργία του ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης εξέφρασαν οι κάτοικοι της περιοχής της Νότιας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της Λαϊκής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (07/10), έπειτα από πρωτοβουλία του Συλλόγου “Αλεύχιμον”.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Περισσότεροι από 150 κάτοικοι της περιοχής συμμετείχαν στη Λαϊκή Συνέλευση, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από σχεδόν δύο ώρες συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων για το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα και ειδικότερα για την λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης ως ΧΥΤΥ, ο οποίος θα υποδέχεται τα δεματοποιημένα υπολείμματα των απορριμμάτων, μετά την επεξεργασία που θα γίνεται στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.

Στη Λαϊκή Συνέλευση συμμετείχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκος Γκούσης, Σταμάτης Πελάης και Βασίλης Αρμενιάκος, ενώ τη συζήτηση συντόνισαν η πρόεδρος και ο γραμματέας του Συλλόγου “Αλεύχιμον”, Μαρία Κοντομάρη και Γιάννης Πανδής.

Η Λαϊκή Συνέλευση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 του Σαββάτου, με τους κατοίκους της Λευκίμμης και τα μέλη του Δ.Σ. του “Αλεύχιμον” ν’ ανανεώνουν το… ραντεβού τους για το πρωί της Τρίτης (10/10), καθώς θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων την ώρα (12:00) που θα γίνει η παρουσίαση από πλευράς Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Π.Ι.Ν. των αποτελεσμάτων της υδρογεωλογικής μελέτης.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού – Ξενοδοχείο στην Κέρκυρα ένα από τα καλύτερα All Inclusive στην Ευρώπη

Δώδεκα Ελληνικά ξενοδοχεία απέσπασαν πολλαπλές παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις σε 8 διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων Travelers’ Choice Best of...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img