Το δελτίο τύπου της Κερκυραϊκής ένωσης Πειραιά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά & Περιχώρων,    σε κοινή συνεδρίασή του με την Επιτροπή Εκλογών της Ένωσής μας συζήτησε τις μέχρι τώρα υποψηφιότητες στην πόλη της Κέρκυρας.

Αφού μέσω του αρχείου της Ένωσης επιβεβαιώσαμε, ότι:

1) Ο πρώην Δήμαρχος κ. Γ. Τρεπεκλής μολονότι κάθε χρόνο καλούνταν στις 3 ετήσιες εκδηλώσεις μας:  1) Τα θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία, 2) Βραβεία Προσωπικότητες και 3) Μουσικά Βραβεία, ποτέ δεν παρουσιάστηκε, ούτε έστειλε μια επιστολή, ούτε έστειλε εκπρόσωπό του στα χρόνια που ήταν Δήμαρχος, ενώ κατέβαινε συχνά στον Πειραιά στα Καφέ, ‘’Στάνη’’ ή «ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ» και συναντιόνταν με φίλους μας εργολάβους έργων, αγνοώντας μας πλήρως.

Παραβρέθηκε μόνον σε μια εκδήλωσή μας στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας για τον Ι. Καποδίστρια στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Άγιος της Πολιτικής».

Για τους λόγους αυτούς δεν τον υποστηρίζουμε από την Ένωσή μας.

2) Το ίδιο ισχύει και για την υποψήφια Δήμαρχο κα Μερόπη Υδραίου, που την καλούσαμε κάθε χρόνο στις 3 εκδηλώσεις μας αλλά δεν ανταποκρίθηκε ποτέ σε καμία πρόσκλησή μας.

3) Τους άλλους υποψηφίους δεν τους γνωρίζουμε και δεν τους σχολιάζουμε.

4) Έτσι μετά από τοποθέτηση όλων των συμβούλων και των μελών της Επιτροπής για το Δήμο της Πόλης της Κέρκυρας αποφασίζουμε και στηρίζουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καλούδη – Επικεφαλής μέχρι σήμερα της Επτανησιακής Αναγέννησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, που είναι πάντα κοντά μας και σχεδόν παραβρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά ενώ παράλληλα είναι άμισθος Νομικός μας Σύμβουλος στην Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης.

Καλούμε τους φίλους και φίλες μας καθώς και τα μέλη μας που βρίσκονται στο νησί να στελεχώσουν της επιτροπές στήριξης του συνδυασμού του Γιώργου Καλούδη «ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ».

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Μουζακίτης Γιώργος Μέξας