Το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Ιανουαρίου το Δ.Σ. του Συλλόγου του Μουσικού Σχολείου, βρέθηκε στο χώρο του σχολείου για να ευπρεπίσει και στην ουσία να κάνει ανθρώπινες τις τουαλέτες που χρησιμοποιούν τα παιδιά.

«Αφού προηγήθηκε η μελέτη των υλικών και η σχετική αγορά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, βρεθήκαμε στο χώρο και ξεβουλώσαμε τις αποχετεύσεις και τα σιφώνια που είχαν πρόβλημα (αφαιρέσαμε από κουτάκια αναψυκτικών, μέχρι και σώβρακο(!), βγάλαμε όλες τις πόρτες και τις ξύσαμε με τριβείο και τις κασαδούρες επίσης.

Στη συνέχεια μπήκαν πλακάκια που έλειπαν, βάφτηκαν όλες οι πόρτες και οι κασαδούρες, μπήκαν καινούργιοι καθρέφτες και αποκαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές βλάβες που αφορούσαν αποχετεύσεις και καζανάκια. Στη συνέχεια έγινε καθαρισμός. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι εργασίες δεν έχουν τελειώσει και θα συνεχιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Υ.Γ. 1: Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υποδιευθύντρια του σχολείου, κ. Ανεμογιάννη που ήρθε στο χώρο αμέσως για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της παροχής ρεύματος. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τον Καλλιτεχνικό Περιφερειακό Σύμβουλο Εκπαίδευσης κ. Καλογερά για την πολύτιμη βοήθεια του ώστε να αποφευχθούν γραφειοκρατικά κωλύματα για την είσοδό μας στο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως μας επισκέφθηκε για να δει αν αντιμετωπίζουμε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Υ.Γ. 2: Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως …πρωτοστάτης των εργασιών δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας Βασίλη Καραμπάτο (δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα!).

Υ.Γ. 3: …to be continued, next weekend…»