Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας και τα προάστια  Κοντόκαλι και Γουβιά επισκέφθηκε χθες η υπ. Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από υποψηφίους και στελέχη της παράταξης « ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

Στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ η κ.Υδραίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη διοίκηση του Ομίλου τα προβλήματα που υπάρχουν, την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού και εν γένει αθλητικού τουρισμού στο νησί.

Δεσμεύτηκε ότι ο Νέος Δήμος θα στηρίξει τη δραστηριότητα των αθλητικών σωματείων, βελτιώνοντας τις υποδομές και έχοντας ως στόχο να βάλει την Κέρκυρα στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Η κ. Υδραίου, κατά την επίσκεψή της στο  Κοντοκάλι  και  στα Γουβιά έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα της περιοχής, στα οποία κυριάρχησε ό, τι σχετίζεται με την καθημερινότητα του δημότη,  ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμά της για την ΚΑΘΑΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Η Μερόπη Υδραίου έθεσε ως ζήτημα άμεσης προτεραιότητας την αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης στο Κοντοκάλι και τα Γουβιά με τη δημιουργία  ενός σύγχρονου σχολικού κέντρου, που να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών αυτών των προαστίων.

yd3-741x360 ydr2-741x412