Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση που υπήρξε, χθες Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, με τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Λ.ΚΕ., Σπύρο Στεφανίδη, όπως και με τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού, Τάσο Κόλλια, εξέδωσε η Νομαρχιακή Γραμματεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κέρκυρας.

Αναλυτικά:

Με τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΚΕ Σπ. Στεφανίδη και τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού Τ. Κόλλια συναντήθηκε την Τετάρτη (5/12) αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, αποτελούμενη από τους Τάσο Τόμπρο, Φώντα Βλάχο-Πολίτη και Αγγελική Λουκανάρη.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του ΟΛΚΕ, καθώς και τα υπό εκτέλεση έργα. Ιδιαίτερα, συζητήθηκαν και τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στον Οργανισμό.

Ως ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίσαμε το γεγονός ότι ο ΟΛΚΕ ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την παραχώρηση της παραλιακής ζώνης. Είναι ζήτημα χρόνου να τελειώσουν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Υπουργείο το τελευταίο δικό τους κομμάτι, για να αποδοθεί στον Δήμο η παραλιακή ζώνη.

Υπήρξε σύμπτωση απόψεων σε πάρα πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένης και της αναγκαιότητας σύγχρονου λιμανιού στη Β. Κέρκυρα, παράλληλα με τις εργασίες ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Βορρά-Νότου.