Τέσσερα ελληνικά νησιά – η Ρόδος , το Ηράκλειο , η Κέρκυρα και η Κεφαλονιά – περιλαμβάνονται στους εποχικούς προορισμούς που θα εμπλουτίσουν το δίκτυο της ITA Airways το καλοκαίρι του 2023.

Ο ιταλικός αερομεταφορέας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι άνοιξε τις πωλήσεις για νέες εποχικές πτήσεις από τη Ρώμη και το Μιλάνο προς αρκετούς προορισμούς της Μεσογείου που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν του 2023.

Οι νέοι εποχικοί προορισμοί θα εμπλουτίσουν το δίκτυο με πτήσεις προς την Ελλάδα , την Ισπανία, την Κροατία και τα ιταλικά νησιά με αναχωρήσεις από τη Ρώμη Fiumicino και το Milan Linate.

Αναλυτικά, η ITA Airways θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες απευθείας πτήσεις στην κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου 2023:

• από τη Ρώμη Fiumicino και το Milan Linate: Στη Ρόδο , την Ίμπιζα, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Μενόρκα, το Ηράκλειο , την Κέρκυρα , τη Λαμπεντούζα και την Παντελερία
• από τη Ρώμη Fiumicino στο Σπλιτ και την Κεφαλονιά

Χάρη στις νέες πτήσεις, η ITA Airways συνεχίζει να αναπτύσσει το διεθνές και εγχώριο δίκτυό της με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των Ιταλών παραθεριστών, επιτρέποντάς τους να φτάσουν στους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο.

«Η εμπορική στρατηγική της ITA Airways είναι πλήρως σύμφωνη με τον πυλώνα της εταιρείας να βάλει τον πελάτη στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της ανάπτυξης», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις νέες πτήσεις της ITA Airways μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας – ita-airways.com – και από ταξιδιωτικά γραφεία.

ΠΗΓΗ: JTP Headlines