Ημερίδα – Συνάντηση Εργασίας διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, Σαμαρά 6, Κέρκυρα.

Σκοπός της συνάντησης εργασίας είναι η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα διαχείρισης και τον περιορισμό του προβλήματος, καθώς και ο συντονισμός και η αποτελεσματικότητα των αρμοδίων Υπηρεσιών, προκειμένου να περιοριστεί η ανοιξιάτικη λαθροθηρία σε αποκεντρωμένο επίπεδο.

Στη συνάντηση έχουν προγραμματιστεί να γίνουν θεματικές παρουσιάσεις από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δασών του ΥΠΕΝ, την αρμόδια Διεύθυνση Δασών Κερκύρας και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, ενώ οι τοπικές Υπηρεσίες και οι φορείς που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα ολιγόλεπτης παρέμβασης και διεξοδικής συμμετοχής στη συζήτηση που θα επακολουθήσει.

Η συνάντηση απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς και Υπηρεσίες. Τα ΜΜΕ της Κερκύρας είναι ευπρόσδεκτα να παρακολουθήσουν την Ημερίδα.