Το Εσπερινό Γυμνάσιο, με 39 χρόνια ζωής και 3000 αποφοίτους, βρίσκεται στην Σπύρου Ξύνδα 2 , στα Γενικά Λύκεια και δίπλα στο παλιό νοσοκομείο.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες και εργαζόμενοι άνω των 14 ετών, όπως επίσης όλοι όσοι έχουν κάποιο τίτλο σπουδών από σχολεία του εξωτερικού. Το Εσπερινό Γυμνάσιο λειτουργεί από τις 18:30 έως τις 21:45 και όλοι οι μαθητές μεταφέρονται δωρεάν από και προς το σχολείο.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και το απολυτήριο του Γυμνασίου είναι πλέον απαραίτητο για όλους. Για εργασία στο Δημόσιο, για επαγγελματικό δίπλωμα, για το μέλλον του καθενός.
Στο Εσπερινό Γυμνάσιο διδάσκονται τα μαθήματα και εφαρμόζεται το πρόγραμμα των πρωινών Γυμνασίων προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες μαθητών και προετοιμάζει τους μαθητές να συνεχίσουν με απαιτήσεις στα Γενικά ή Επαγγελματικά Λύκεια ενώ υπάρχει εξατομικευμένη αντιμετώπιση για τους αλλοδαπούς μαθητές.
Το σχολείο διαθέτει Εργαστήριο Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών και κάθε χρόνο προγραμματίζει σειρά δραστηριοτήτων για τους μαθητές.

Πληροφορίες καθημερινά: 2661039970, 6949094620
e-mail: mail@gym-esp-kerkyr.ker.sch.gr