Αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις τις πρωινές ώρες έως 2 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως 2 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 Βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη τους 17 Βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία θα αγγίξει το 70%

 

Η βαρομετρική πίεση στο νησί υποδηλώνει ένα ψυχρό βαρομετρικό το οποίο επηρεάζει ολόκληρη τη χώρα.

 

 

 

Οι άνεμοι τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες.

 

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί τις πρωινές ώρες έως 3 μποφόρ. Όμως από το απόγευμα έως και το βράδυ πριν τα μεσάνυχτα θα πνέουν έως και 8 μποφόρ μέγιστες ριπές με την ίδια κατεύθυνση. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 Βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη τους 14 Βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία θα αγγίξει το 49%. Αρκετά χαμηλή χαμηλή η θερμοκρασία καθώς και το ποσοστό της υγρασίας λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων.

Η Κέρκυρα βρίσκεται κοντά σε ψηλά και χαμηλά βαρομετρικά με αποτέλεσμα ο συνδυασμός αυτών να προκαλεί πολύ ισχυρούς ανέμους. 

 

 

 

Οι άνεμοι τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Παρατηρούμε ότι, τις απογευματινές ώρες στο κεντρικό τμήμα του νησιού αναμένονται 7 μποφόρ ενώ στο βόρειο και δυτικό μέγιστες ριπές στα 8 μποφόρ.

 

 

ΠΗΓΗ: windy και okairos