Οι παράλληλες δράσεις του 5ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης 25 Μαΐου με masterclass σερβικής κουζίνας το οποίο παρέδωσε ο διεθνούς φήμης σεφ Ίβο Άντριτς στους σπουδαστές του ΙΕΚ Κέρκυρας. Την σερβική αποστολή υποδέχτηκε ο διευθυντής της Σχολής Αθανάσιος Αγριόπουλος, τονίζοντας ότι είναι βασικός του στόχος η επιμόρφωση των σπουδαστών με αναγνωρισμένους μάγειρες και η ενδυνάμωση της συμμετοχής του ΙΕΚ στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Ο Ivo Andrić είναι ειδικός σύμβουλος και κριτής των Worldchefs – World Association of Chefs Societies, ένας χαρισματικός μάγειρας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κέρκυρα, προσκεκλημένος του Corfu Food & Wine Festival και το Σάββατο το απόγευμα θα μας μυήσει στον πολιτισμό της σερβικής γαστρονομίας.