Με πυκνή ομίχλη θα ξεκινήσει η αυριανή ημέρα που έως το μεσημέρι θα έχει εξαλειφθεί και νεφώσεις με τους ανέμους να βρίσκονται σε άπνοια όλη την ημέρα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 Βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη τους 14 Βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία θα αγγίξει το 94%

Παραπάνω φαίνεται η ομίχλη. Συγκεκριμένα, ο σχηματισμός της οφείλεται σε έναν συνδυασμό. Δηλαδή, στην αιθαλομίχλη, στα αυξημένα ποσοστά υγρασίας, στην άπνοια των ανέμων καθώς και στη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ ψυχρής στεριάς και ζεστής θάλασσας.

 

 

Παραπάνω βλέπουμε την ορατότητα σε χιλιόμετρα. Με μοβ χρώμα είναι ο μέγιστος αριθμός μη ορατότητας. Ενδεικτικό είναι, ότι σε αυτή την περιοχή η ορατότητα θα περιορίζεται σχεδόν στα 3,1χλμ. 

 

Με νεφώσεις θα κυλίσει και η Παρασκευή που από το απόγευμα και μετά αναμένεται βροχή ήπιας έντασης και τους ανέμους να πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 Βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη τους 16 Βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία θα αγγίξει το 91%

Το Σάββατο αναμένονται ισχυρές κατά διαστήματα βροχοπτώσεις και καταιγίδες με ανέμους που θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως και 8 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: windy και okairos