Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος της 29χρονης μητέρας η οποία έχασε τη ζωή της χθες το πρωί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας στο θάλαμο οπού νοσηλευόταν το 4 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Χριστόφορο Τσαλικίδη η άτυχη μητέρα δεν φέρει καμία κάκωση στο σώμα της γεγονός που αποκλείει εγκληματική ενέργεια και έτσι οδηγείται στο συμπέρασμα των παθολογικών αιτιών όπως κ αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Θα υπάρξουν όμως περαιτέρω εξετάσεις για να προσδιοριστεί επακριβώς η αιτία του θανάτου.

Να θυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης η 29χρονη και μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της.

Η μητέρα που νοσηλευόταν το παιδί της στο νοσοκομείο στο τμήμα της Παιδιατρικής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο πάτωμα του δωματίου ,που νοσηλευόταν το παιδί της, το κλάμα του οποίου ξεσήκωσε τους γονείς που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο και οι οποίοι ειδοποίησαν το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου και για πολλή ώρα οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς επιτυχία.

Η άτυχη γυναίκα γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 30 Απριλίου 1991 και έμενε στο Αυλιώτες μαζί με τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά.