Από υψηλά βαρομετρικά θα επηρεαστούμε τις επόμενες ημέρες τα οποία θα δημιουργηθούν στην περιοχή της Βόρειας Αφρικής και θα κινηθούν προς τη χώρα μας. Κύρια χαρακτηριστικά των βαρομετρικών αυτών είναι ηλιοφάνεια, νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας σε επίπεδα υψηλότερα από τα φυσιολογικά για την εποχή.

Για αύριο Τρίτη με ηλιοφάνεια θα κυλίσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και οι άνεμοι δε θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες νέφη θα εμφανιστούν που στη συνέχεια θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 Βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη τους 6 Βαθμούς Κελσίου. Αφρικανική σκόνη δε θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Η υγρασία σε υψηλά ποσοστά όλη την ημέρα και τις βραδινές ώρες θα αγγίξει το 90%

Η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες.

 

Τρίτη 21/02: Στο χάρτη βλέπουμε τα υψηλά βαρομετρικά που αναφέραμε και παραπάνω. Αξίζει να σημειωθεί ότι, δε θα υπάρξει μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

 

 

 

Η θερμοκρασία αύριο στη χώρα. Παρατηρούμε πως ξεκινάει η άνοδος της θερμοκρασίας σε υψηλότερα από την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει άνοδος και στις ελάχιστες τιμές.

 

Οι νεφώσεις το πρωί και το απόγευμα.

 

Οι άνεμοι τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες.

 

Αφρικανική σκόνη δε θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

ΠΗΓΗ: windy, okairos