Ακόμη μια φορά  θα βρεθεί για κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  στους Λιαπάδες προκειμένου να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικά τετ covid-19 στους κατοίκους του χωριού.

Οι έλεγχοι θα γίνουν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, όπως και τις προηγούμενες φορές στο Ιατρείο του χωριού απο τις 9 π.μ έως τις 3 μ.μ.

Η ανάρτηση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Λιαπάδων Γιάννη Αγάθου:

Υπενθυμίζεται πως στους Λιαπάδες είχε καταγραφεί έντονη διασπορά της covid-19, ενώ μια κάτοικους του χωριού έχασε την μάχη με τον ιό.

Μέχρι σήμερα πιστεύουμε πώς έχουμε ανταποκριθεί με τόν καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στην ΠΑΝΔΗΜΊΑ COVID-19(ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ) στο χωριό μας… Τό τοπικό συμβούλιο κατόπιν συνεννόησης με την Αγροτική Ιατρό τού χωριού μας Κ ΚΟΎΡΚΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ. Αποφασίσαμε ο ΕΟΔΥ να παρευρεθεί στο χωριό μας για να ξανά γίνουν Test COVID-19..

Ας δείξουμε όλοι μας την πρόθεση κ την θέληση απέναντι στους γονείς μας στα παιδιά μας κ στους γύρω μας ότι είμαστε δίπλα τους υγιής κ ασφαλείς…

ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΌΛΟ ΤΌ ΧΩΡΊΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΊΟ ΤΟΎ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ 20/01/21 ΑΠΌ ΤΉΣ 09:00-15:30…

ΤΌ ΚΛΙΜΆΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΘΆ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΊΟ ΤΟΎ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ… Ό ΠΡΌΕΔΡΟΣ Κ ΤΟ ΤΌΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΛΙΑΠΑΔΩΝ….