Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας με το συγκλονιστικό άγγελμα του άδικου θανάτου της Χρυσούλας συζύγου του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας Γιάννη Χονδρογιάννη αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη, τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένειά της.
  2. Να παραστεί στην κηδεία της.
  3. Να διαθέσει συμβολικά το ποσό των 150 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς της.

Η οικογενειακή ζωή του Γιάννη και της Χρυσούλας είναι το πρότυπο της δύναμης της αγάπης, της συντροφικότητας, της αξιοπρέπειας, του αλληλοσεβασμού!

Ευχόμαστε καλό ταξίδι στη Χρυσούλα, καλή δύναμη στο Γιάννη και στους άλλους δικούς της ανθρώπους.

Για το θάνατο της συζύγου του Προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών

Ποδοσφαίρου Κέρκυρας του φίλου Γιάννη Χονδρογιάννη:

Για τη Χρυσούλα και το Γιάννη

Μερικές φορές στη ζωή μας η σιωπή μπορεί να εκφράσει τα πιο σημαντικά μηνύματα της καρδιάς και της ψυχής μας.

Άλλοτε πάλι μια ματιά που διεισδύει στα εσώψυχα των ανθρώπων μπορεί να διαβάσει τα συναισθήματα, τους φόβους, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τους πόθους!

Δε θυμάμαι αν γνώρισα τη Χρυσούλα προσωπικά. Η πολύχρονη ταλαιπωρία της την απομάκρυνε από όλους. Δεν μπορούσα και να ρωτήσω το Γιάννη, τις πάμπολλες φορές, που μοίραζε το λιγοστό χρόνο της επικοινωνίας μας για να μου μιλήσει για εκείνην. Σχεδόν πάντα.

Διάβασα πριν λίγο για το τέλος! Όσο προετοιμασμένος και να είσαι για αυτό ποτέ δεν το αποδέχεσαι εύκολα και ποτέ δε σε βρίσκει έτοιμο. Πάντα σε λυγίζει, πάντα σε ξαφνιάζει.

Ακόμη κι αν πολλές φορές μέσα σου λες ότι αυτό το τέλος ή η αρχή των ουρανών μπορεί να είναι η λύτρωση για τα επίγεια, για το σκληρό βασανισμό που βιώνει ένας άνθρωπος!

Είμαι συγκλονισμένος! Πιο πολύ γιατί η (οικογενειακή) ζωή του Γιάννη και της Χρυσούλας είναι το πρότυπο της δύναμης της αγάπης, της συντροφικότητας, της αξιοπρέπειας, του αλληλοσεβασμού!

Γιατί τις πολύ δύσκολες ώρες του ο Γιάννης με το χαμόγελο και το αστείρευτο χιούμορ του μας έκανε δυνατούς και τολμηρούς κι ας είχε να αντιμετωπίσει τόσα.

Θερμά συλλυπητήρια Γιάννη! Στο ταξίδι που κίνησε να πάει η Χρυσούλα έχει να θυμάται έναν όμορφο άνθρωπο στο πλάι της! Να έχεις δύναμη για όσα είναι μπροστά σου..

 

Με μεγάλη εκτίμηση,

Παναγιώτης Ποζίδης

Πρόεδρος Ε.Π.Σ Κέρκυρας

 

 

Παναγιώτης Ποζίδης                Γιώργος Νάος