Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας παρουσιάζει στο κερκυραϊκό κοινό μία ακόμη μουσικοθεατρική παραγωγή της. Πρόκειται για τη θρυλική οπερέτα «Μυριέλλα» του επίτιμου εταίρου της και κορυφαίου μουσουργού Αλέξανδρου Γκρεκ (1876-1959).

Η οπερέτα «Μυριέλλα» του Αλέξανδρου Γκρεκ  έπειτα από επτά περίπου δεκαετίες ξαναβλέπει τα σκηνικά φώτα της Κέρκυρας . Η πρώτη παράσταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Δημοτικό Θέατρο με μεγάλη επιτυχία . Άλλες δυο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή με ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ. .

Τη μουσική διεύθυνση της παραγωγής υπογράφει ο διευθυντής της ορχήστρας της «Παλαιάς», Άλκης Μπαλτάς, και τη σκηνοθεσία και τη διασκευή ο Πέτρος Γάλλιας. Με την ορχήστρα της Φιλαρμονικής συμπράττει η Χορωδία Κερκύρας (διδασκαλία διεύθυνση: Χριστίνα Καλλιαρίδου).

Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Βλάχος, Βαγγέλης Ζήκος, Μαρία Πανάρετου, Ρόζα Καπόν Πουλημένου, Πέτρος Καρύδης, Παντελής Κοντός. Κωνσταντίνος Παλαιολόγου, Τζίνα Πούλου, Αλέξανδρος Χαζάπης, Κωνσταντίνος Χειρδάρης, Γιώργος Ζερδαλής.

Δείτε τις φωτογραφίες του Αλέξανδρου Μελίδη: