Ακόμη δυστυχώς μια τραγωδία στην άσφαλτο,ο θάνατος το απόγευμα της Πέμπτης , του συμπολίτη μας Άγγελου Βλαχόπουλου. Μια είδηση που σκόρπισε θλίψη στο νησί .

Ο 48χρονος Άγγελος , οικογενειάρχης , επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου για πολλά χρόνια , ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία .

Αυτό δείχνουν και τα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν κατακλύσει το προφίλ του στο facebook. Μόνο καλά λόγια έχουν γράψουν και να πουν συμπολίτες μας για τον Άγγελο.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Τσάκι Μπενιστών , για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η μηχανή που οδηγούσε ο 48χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος , με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Αχιλλέιων.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον Σπύρο Σπύρου και την παράταξη Ιόνιος Συμμαχία .

Ο κ.Σπύρου εξέφρασε μέσω διαδικτύου τη θλίψη του για το χαμό του 48χρονου:

Βαθιά οδύνη για την απώλεια του Άγγελου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τον πρόωρο και άδικο χαμό του. Τον Άγγελο τον εκτιμήσαμε, τον αγαπήσαμε και πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια την πρόσφατη προεκλογική περίοδο ως μέλος της παράταξής μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του. Η Ιόνιος Συμμαχία και εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους. Είναι τραγικό να χάνεται έτσι ένας νέος άνθρωπος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα:

Χθες Πέμπτη (18.07.2019),το απόγευμα, στην Ε.Ο Κέρκυρας-Λευκίμμης (περιοχή Τσάκι Μπενιτσών) στην Κέρκυρα, ιχε αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων.