Μια απάτη με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και απαίτηση μεγαλου χρηματικού ποσού προκειμένου να συγκαλυφθεί η υπόθεση και να μην κινηθούν νομικές διαδικασίες εκτυλίχθηκε στην Κέρκυρα σε βάρος μιας 75χρονης Κερκυραίας από μία 55χρονη.

Σύμφωνα με ασφαλεις πληροφορίες το ποσό των 50.000 ευρώ απέσπασε 55χρονη από ηλικιωμένη, σε περιοχή της Κερκυρας  με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος συγγενικού προσώπου του θύματος.

Πιο συγκεκριμένα η 55χρονη επικοινώνησε  τηλεφωνικά με την 75χρονη και της είπε ότι η κορη  της στην Αθήνα προκάλεσε τροχαίο και ότι για να την καλύψει και να μη κινηθεί νομικά  να της δώσει το μεγάλο χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Η 75χρονη την πίστεψε, ενέδωσε  και συναντήθηκε μαζί της κοντά  στην δημοτική λαϊκή αγορα σε κάποιο σημείο που είχε ορίσει η 55χρονη όπου  η ηλικιωμένη γυναίκα της παρεδωσε τα χρήματα σε πλαστικη σακούλα.

Η 75χρονη μαζί με τους δικούς της το βράδυ της Τετάρτης πήγε στο αστυνομικό Τμήμα όπου έδωσε πολύωρη κατάθεση προκείμενου η ΕΛΑΣ να σχηματίσει εικόνα και να ξεκινήσει την έρευνα για τον εντοπισμό της 55χρονης καθώς και πιθανούς συνεργούς της.