Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Κέρκυρας επιβεβαιώνει την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της Διοίκησης τονίζοντας μάλιστα πως λόγω της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας:

Ανακοινώνεται ότι η Γραμματεία της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ θα είναι  κλειστή από την Τετάρτη 21.10.2020 μέχρι και Παρασκευή 23.10.2020 εξαιτίας των αναγκαίων εργασιών που πρέπει να γίνουν στον χώρο των γραφείων για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ.

Οι ενέργειες αυτές κρίνονται επιβεβλημένες λόγω της εμφάνισης επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID 19 σε μέλος του ΔΣ της Ένωσης.

Εκείνο που προέχει σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλη την κοινωνία μας είναι η διαφύλαξη και η προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικότερα όλων των μελών της ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Στην κατεύθυνση αυτή δεν είναι δυνατόν να γίνουν εκπτώσεις ή λανθασμένες ενέργειες που να θέσουν σε κίνδυνο συμπολίτες μας, αθλητές και παράγοντες.

Το διάστημα αυτό θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν επαρκέστερη εξυπηρέτηση των σωματείων εξαντλώντας κάθε δυνατότητα της Γραμματέα και των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΚ.

Για την εξυπηρέτηση επειγόντων και πιεστικών εκκρεμοτήτων και εργασιών των σωματείων μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματέα στο τηλέφωνο 6977236211, στις εργάσιμες μέρες και ώρες, ενώ για την διεκπεραίωση δελτίων αθλητικής ιδιότητας οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν να στέλνουν τα δικαιολογητικά(συμπληρωμένα με όλα τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή και των σωματείων,(ΑΜΚΑ, ΑΡ.ΜΗ.ΕΠΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ) όλα με ηλεκτρονική μορφή, (αίτηση μεταβολών, προσωπικά δεδομένα ποδοσφαιριστή, κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή, σε μορφή pdf  και την έγχρωμη φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας σε μορφή jpg)  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο epskerkiras@hotmail.com.

Σε άκρες περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχει η δυνατότητα εναπόθεσης των δικαιολογητικών όπως περιγράφονται παραπάνω στο γραμματοκιβώτιο της Ένωσης, με ταυτόχρονη τηλεφωνική  ενημέρωση της Γραμματέα.

Διευκρινίζεται ότι δεν είναι δυνατή η παραλαβή των δελτίων αθλητικής ιδιότητας πριν από την Δευτέρα 26.10.2020  εξαιτίας των εργασιών και αδυναμίας χρήσης των γραφείων