Η μπάλα μπαίνει και πάλι στη… σέντρα, μετά το “lock down” που έφερε ο κορονοϊός. Η Superleague πήρε την έγκριση της κυβέρνησης για επανεκκίνηση! 6-7 Ιουνίου ξεκινούν τα πλέι οφ .

“Μεγάλη” είδηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η κυβέρνηση έδωσε το «οκ» στη Superleague για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων!

Η Superleague θα μπει και πάλι στη «σέντρα» το σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου. Η επανέναρξη της… δράσης συμφωνήθηκε μετά και την οριστικοποίηση των σχετικών πρωτοκόλλων που θα τηρηθούν.

Οι αρμόδιες αρχές, έδωσαν το τελικό «ok», εγκρίνοντας τις προτάσεις της διοργανώτριας Αρχής για τα μέτρα πρόληψης και υγιεινής που θα τηρηθούν (σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρξαν κάποιες τροποποιήσεις).

Θυμίζουμε ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα κρίνει τον πρωταθλητή, τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» αλλά και το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί (μέσω αγώνων μπαράζ).

Την Πέμπτη (28.05.2020) θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. στη Superleague, για να επικυρωθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ απομένει να βγει πρόγραμμα και για τα πλέι άουτ.

1ηαγωνιστική των πλέι οφ

Άρης – ΟΦΗ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

2ηαγωνιστική

Ολυμπιακός-Αρης

ΟΦΗ-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

3ηαγωνιστική

ΑΕΚ-Αρης

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

4ηαγωνιστική

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Αρης-ΠΑΟΚ

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

5ηαγωνιστική

Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Παναθηναϊκός-Αρης

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

6ηαγωνιστική

Αρης-ΑΕΚ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

7ηαγωνιστική

ΑΕΚ-ΟΦΗ

Αρης-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

8ηαγωνιστική

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΟΦΗ-Αρης

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

9ηαγωνιστική

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Αρης-Παναθηναϊκός

ΟΦΗ-Ολυμπιακός

10ηαγωνιστική

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ-Αρης

Πηγή:newsit.gr