Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι, για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών, στην θέση «Γέφυρα Κάιζερ» της Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα από την 09:00 ώρα της Πέμπτης 18-04-2019 και έως και την 09:00 ώρα του Σαββάτου 20-04-2019  θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο συγκεκριμένο σημείο.

Για την ομαλή κίνηση των οχημάτων  θα εφαρμοστούν επιπλέον οι ακόλουθες εκτροπές της κυκλοφορίας:

  • Εκτροπή των οχημάτων που κινούνται από την πόλη της Κέρκυρας με κατεύθυνση το νότιο τμήμα του νησιού στην διασταύρωση της Ε.Ο Κέρκυρας – Λευκίμμης και Ε.Ο Γύρου Αχιλλείου (διασταύρωση Βρυώνη) , με κατεύθυνση των οχημάτων προς Γαστούρι-Αχίλλειο-Μπενίτσες.
  • Εκτροπή των οχημάτων που κινούνται από την νότια Κέρκυρα με κατεύθυνση την πόλη της Κέρκυρας, στις διασταυρώσεις της Εθνικής Οδού Λευκίμμης- Κέρκυρας με την Επαρχιακής οδού Στρογγυλής-Αγίων Δέκα (Γέφυρα Μεσογγής) , καθώς και στον κόμβο Μωραϊτίκων, με κατεύθυνση των οχημάτων προς Στρογυλλή-Αγ. Δέκα, Κυνοπίστες, Μηλιά.
  • Μονοδρόμηση της οδού Γύρου Αχιλλείου (από το τμήμα της οδού από το Αχίλλειο προς την περιοχή Φαληράκι),με  κατεύθυνση των οχημάτων από Αχίλλειο προς Μπενίτσες, (μόνο κάθοδος).

 

Σχετική η 21/2019 από 12.04.2019 απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.