Η αναλγησία Γεωργιάδη σε όλο, το μεγαλείο της. Σε μια ανατριχιαστική τοποθέτησή προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, σπεύδοντας να δικαιώσει την τοποθέτηση αντικλεπτικών στα βρεφικά γάλατα…

Ως αρμόδιος υπουργός ρωτήθηκε σήμερα Πέμπτη (17/11) κατά την επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ, για το φαινόμενο που παρατηρείται σε καταστήματα να τοποθετούν αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα και τροφές.

Με το χαμόγελο στα χείλη ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Είναι φυσιολογικό κάποιες αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους».

Κυνικά. Ωμά. Νεοφιλελεύθερα… Το βρεφικό γάλα «περιουσία» των αφεντικών. Για τον Γεωργιάδη οι επιχειρήσεις πρέπει να το προστατεύσουν. Να βάλουν πάνω αντικλεπτικά. Ο λαλίστατος υπουργός δεν βρήκε ούτε ένα σχόλιο να κάνει για την κατάντια μιας κοινωνίας και μιας οικονομίας να χρειάζεται να βάλει αντικλεπτικά σε βρεφικές τροφές και γάλατα.

Ο υπουργός Επενδύσεων δεν έκανε κανένα σχόλιο φυσικά σε σχέση με το γεγονός ότι τα βρεφικά γάλατα είναι από τα πιο ακριβά προϊόντα. Και μετά την έκρηξη της ακρίβειας η τιμή τους είναι πλέον εξωφρενική, ειδικά για τους γονείς εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση για τον Άδωνι Γεωργιάδη η μόνη σωστή αντίδραση ήταν να μπουν αντικλεπτικά…

ΠΗΓΗ: Αυτοδιοίκηση