Συνελήφθησαν, χθες (15.11.2021), σε Λευκάδα και Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, τρεις ημεδαποί για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα για την υπόθεση, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα, αρχικά από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και συνελήφθησαν, καθώς σε ι.χ. φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν, ιδιοκτησίας ενός ακόμη ημεδαπού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -4.134- γραμμαρίων, -5- κινητά τηλέφωνα και -3- κάρτες SIM.

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, μετέβηκαν στην πόλη των Ιωαννίνων και με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διενήργησαν έρευνες στις οικίες των προαναφερόμενων ημεδαπών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά συσκευασίες με -18,60- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- κινητό τηλέφωνο και -2- κάρτες SIM.