Ακρίβεια στα τρόφιμα, στα καύσιμα και σε όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα που καταλώνουμε χωρίς φραγμό και προστασία.

Όποιος έχει δανεισμό από τις τράπεζες είναι τελειωμένος και έρμαιο στις ορέξεις της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης.
Οι μεγάλοι αυξάνουν τα κέρδη τους και ταυτόχρονα οι μικρομεσαίοι ζούνε την αρρώστια της καθημερινότητας,διότι τους έχουν βάλει σε ένα αέναο κύκλο.
Έχουν το θράσος να μας μιλάνε για θετικό πρόσημο στον τουρισμό όταν τα έξοδα έχουν εκτιναχθεί στα ύψη και οι μισθοί είναι της πείνας . Αναφέρονται σε επενδύσεις στον τουρισμό και ξεπουλάνε τον εθνικό μας πλούτο χωρίς συστολή.Λιμάνια,μαρίνες,διάλυση της Ελληνικής βιομηχανίας και πολυεθνικές ιδιοκτησίες στα ξενοδοχεία της Ελλάδας . Το παιχνίδι των δυτικών συμμάχων μας το παίζουν μια χαρά και εμείς παρακαλώ πως αντιδρούμε σε όλα αυτά;
Απλοί θεατές στην καταστροφή μας.
Οι τουριστικές πολυεθνικές στον τουρισμό επενδύουν στην Κέρκυρα μέχρι να ελέγξουν πλήρως τις χιλιάδες των κλινών και να παίζουν στην διαμόρφωση της τουριστικής πολιτικής και ο Κερκυραίος να έλθει προ τετελεσμένων γεγονότων.Πως αντιδρούν οι φορείς μας;
ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ!!!!
Δεν μας φτάνουν τα βάσανα που εγκυκλοπαίδεια δεν φτάνει για να τα καταγράψει αλλά έχουμε και το παιχνίδι της κολοκυθιάς από τον κ.Μητσοτάκη.Να πάμε στο μαντείο των Δελφών για το πότε θα γίνουν εκλογές και να το ρίξουμε στον καλαματιανό.Πες μας άνθρωπέ μου,να προγραμματίσουμε και  εμείς την ζωή μας και ποιος θα είναι ο καταλληλότερος θα αποφασίσουμε εμείς.Αηδιάζουμε με τις καθημερινές δημοσκοπήσεις,τα δημοσιογραφικά στησίματα και όλο αυτό το πανηγύρι με ένα και μοναδικό σκοπό.
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΊΑ
Το τρίτο μάτι βλέπει εκλογές στις 2 ή 9 Απριλίου και καλά κρασιά.Άντε να τελειώνουμε επιτέλους!!!
Διαμαρτύρονται και σε τοπικό επίπεδο αυτοί που θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές (εκτός ΠΑΣΟΚ)διότι οι εν ενεργεία βουλευτές παίζουν μπάλα και οι υπόλοιποι παίζουν κάτι άλλο…..
ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΉΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΈΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΆΓΚΗΣ.
Βαρεθήκαμε να ακούμε ονόματα και σενάρια . Συχνά γίνονται δημοσκοπήσεις στην Κέρκυρα για να αποφασίσουν στην Αθήνα ποιοι τραβάνε και ποιοι παίζουν ντάμα….
Τους ξέρουμε τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και πως δουλεύουν τα συστήματα του τζοκερ….
Εάν δεν συμμορφωθήτε θα επανέλθω σύντομα και θα γίνει χαμός στο ίσιωμα.
Υπάρχει παρασκήνιο και εάν δεν το ισιώσετε θα τα γράψω όλα….
Λευτέρης Λιντοβόης