Με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Κεντρικής Κέρκυρας κ Μάριος Μαγιολαδίτης αναφορικά για τις διακομιδές προς Ηγουμενίτσα που φανερώνουν τη σοβαρή υποστελέχωση στο ΓΝΚ. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

Οι διακομιδές προς Ηγουμενίτσα φανερώνουν τη σοβαρή υποστελέχωση στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Λάβαμε απάντηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας στο ερώτημα των διακομιδών ασθενών που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 20-29/08/2022 με πλωτά μέσα της Υπηρεσίας.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ενημέρωση “το δεκαήμερο από 20/08/2022 έως και 29/08/2022 έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις (04) διακομιδές ασθενών με πλωτά μέσα της Υπηρεσίας μας από τον λιμένα Κέρκυρας προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας με τον αριθμό των διακομισθέντων ατόμων να ανέρχεται, επίσης, σε τέσσερα (04).”
Θέλω να επισημάνω ότι, σύμφωνα τις πληροφορίες που έχουμε, οι τέσσερις διακομιδές που έχει πραγματοποιήσει το λιμεναρχείο αντιστοιχούν περίπου στο 50% των διακομιδών που έγιναν στο αντίστοιχο διάστημα.
Η διαπίστωση μου είναι ότι αυτό φανερώνει, κάτω από το πρίσμα των συγκεκριμένων στοιχείων, τη σοβαρή υποστελέχωση που έχει αυτή τη στιγμή το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας σε ανθρώπινο δυναμικό όπως ακριβώς είχαμε επισημάνει και στην αντίστοιχη ανακοίνωση της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.