Σε παραίτηση από τη Γραμματεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας προχώρησαν τέσσερα μέλη της και συγκεκριμένα, οι Ανδρέας Πανδής (αναπληρωτής συντονιστής), Νίκος Γκούσης (μέλος), Κώστας Γουρδούκης (μέλος) και Σπύρος Δαλιέτος (μέλος).

Τα τέσσερα παραιτηθέντα μέλη της Γραμματείας κατήγγειλαν στο κείμενο της παραίτησής τους τον νέο συντονιστή, Τάσο Τόμπρο και τη λειτουργία της γραμματείας με τη νέα σύνθεσή της για αυταρχική συμπεριφορά και προσπάθεια φίμωσης κάθε διαφορετικής άποψης.

Αναλυτικά το κείμενο της παραίτησης των τεσσάρων μελών της Γραμματείας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, έχει ως εξής:

Δήλωση 4 μελών γραμματείας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Με τη παραίτηση του συντονιστή και δυο μελών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας προέκυψε νέος συντονιστής και νέα σύνθεση της γραμματείας του οργάνου.
Μετά από τη τρίμηνη λειτουργία της νέας γραμματείας διαπιστώσαμε πλέον τη φίμωση της κάθε διαφορετικής άποψης, τον αποκλεισμό της από δημόσιες παρουσίες και εκπροσωπήσεις, αλλά και αυταρχική συμπεριφορά με αποκορύφωμα τη προσβλητική και απαξιωτική πρόταση αποπομπής μελών από το όργανο.
Με τις παραπάνω διαμορφωμένες συνθήκες δεν είναι πλέον δυνατή η πολιτική μας λειτουργία μέσα στο όργανο και υποβάλλουμε την παραίτησή μας από τη Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.

Κέρκυρα 24 Ιουνίου 2018       

Ανδρέας Πανδής –  αναπληρωτής συντονιστής
Νίκος Γκούσης     –  μέλος
Κώστας Γουρδούκης  –  μέλος
Σπύρος Δαλιέτος  –  μέλος