Σύμφωνα με την ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού BRAVO SCHOOLS


Νέα μεγάλη διάκριση για το σχολείο μας (και με τη δική σας ψήφο) στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2020 ανάμεσα από 236 Σχολεία από όλη την Ελλάδα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Το Σχολείο μας διακρίθηκε στον στόχο 11 “Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες¨ στην κατηγορία Μαθητική Δημιουργία με το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποίησε το σχολικό Έτος 2019-20 “Κατασκευή γεωδαιτικού θόλου και χρήση του ως θερμοκήπιο” με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον κ. Θανάση Παπαδημητρίου και τον κ. Γιώργο Μιχαλά…!!

Στόχος των βραβείων BRAVO SCHOOLS μέσα από τους 17 παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας στην υιοθέτηση πρακτικών που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, η εκπαίδευση της μαθητικής κοινότητας, των ενεργών πολιτών του αύριο που θα φέρουν την αλλαγή στον κόσμο, η αφύπνιση και ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας στην ανάπτυξη δράσεων, συνεργασιών και παρεμβάσεων στις τοπικές προκλήσεις. Ευχαριστούμε όλους όσους με την ψήφο τους μας έφεραν τόσο ψηλά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο περιβάλλον, μια καλύτερη κοινωνία…!!

 

Νέα μεγάλη διάκριση για το Σχολείο μας στον Πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2020 ανάμεσα σε 236σχολεία από όλη την Ελλάδα…!!

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού BRAVO SCHOOLSΝέα μεγάλη διάκριση για το σχολείο μας (και με τη δική σας ψήφο) στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2020 ανάμεσα από 236 Σχολεία από όλη την Ελλάδα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.Το Σχολείο μας διακρίθηκε στον στόχο 11 "Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες¨ στην κατηγορία Μαθητική Δημιουργία με το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποίησε το σχολικό Έτος 2019-20 "Κατασκευή γεωδαιτικού θόλου και χρήση του ως θερμοκήπιο" με υπεύθυνους τους εκπαιδευτικούς τον κ. Θανάση Παπαδημητρίου και τον κ. Γιώργο Μιχαλά…!! Στόχος των βραβείων BRAVO SCHOOLS μέσα από τους 17 παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας στην υιοθέτηση πρακτικών που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, η εκπαίδευση της μαθητικής κοινότητας, των ενεργών πολιτών του αύριο που θα φέρουν την αλλαγή στον κόσμο, η αφύπνιση και ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας στην ανάπτυξη δράσεων, συνεργασιών και παρεμβάσεων στις τοπικές προκλήσεις. Ευχαριστούμε όλους όσους με την ψήφο τους μας έφεραν τόσο ψηλά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο περιβάλλον, μια καλύτερη κοινωνία…!!

Gepostet von Δημοτικό Σχολείο Άφρας Κέρκυρας am Montag, 29. Juni 2020