«Γράφτηκε» και «παίχτηκε» χτες άλλο ένα επεισόδιο του σήριαλ της ομάδας υγείας ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα η ομάδα υγείας ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτύρεται, προφανώς επειδή οι ασθενείς των εμφραγμάτων, θα έχουν μια δέουσα και εξειδικευμένη φροντίδα, την στιγμή που,  ως τώρα, δεν είχαν! 

Αυτό υπερβαίνει τα όρια της αντιπολίτευσης. Αγγίζει τα όρια εμμονής. 

Η “ξακουστή”, πλέον, ομάδα, διέπρεψε, για άλλη μία φορά, στις ανακρίβειες και τα ψεύδη !!!

Την πόνεσε, που το DETOX του Νοσοκομείου μας, από μια συνηθισμένη δομή, που την παρέδωσε η προηγούμενη Διοίκηση, αναβαθμίστηκε σε “ΞΕΝΩΝΑ” επιπέδου πέντε (5) αστέρων.

Την πόνεσε, που τα κρεβάτια της ΜΕΘ του νοσοκομείου μας, αυξήθηκαν, από πέντε (5), που τα παρέδωσε, σε δώδεκα (12), (κάποια από αυτά μόνο για ασθενείς Covid-19).

Την πόνεσε που, μετά από δέκα (10) χρόνια, από τα οποία τα πεντέμισι (5,5) Κυβερνητικής Θητείας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το Νοσοκομείο απέκτησε, ξανά, πλήρως εξοπλισμένη και αυτόνομη, Μονάδα Εμφραγμάτων.

Μονάδα Εμφραγμάτων και όχι Αιμοδυναμικό Εργαστήριο εγκαινιάστηκε (τουλάχιστον ως τώρα).

Και όλα αυτά, σε περίπου ένα (1) έτος.

Ειλικρινά με όλα αυτά, μία είναι η απορία: Κανένας γιατρος σε αυτήν την ομάδα, που να γνωρίζει, δεν έχει εξηγήσει στους υπολοίπους την διαφορά των δύο;;;

Αλλά, μάλλον, σε αυτή την Ομάδα έχει χαθεί κάθε όριο και μέτρο.

Κοινοποιούμε (παρότι έχει ήδη κοινοποιηθεί στα ΜΜΕ και στα ΜΚΔ από χτες) και φωτογραφία της νέας ΥΠΑΡΚΤΗΣ (!!!) μονάδας εμφραγμάτων, γιατί αν κανείς διαβάσει την ανακοίνωση της ομάδας υγείας ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει διαβάσει ειδήσεις, θα πιστέψει ότι βρίσκεται προ οφθαλμαπάτης!

Και λίγο συστολή κύριοι! 

Ας έχετε το θάρρος να επιβραβεύσετε κάτι καλό, που, πως να το κάνουμε (;), επι των ημερών σας, δεν έγινε.

Όσο σκληρό και να ναι για εσάς, παραδεχθείτε το.