Την είδηση ότι ο Δήμος Κέρκυρας και ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων έχουν καταθέσει αίτημα ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να εξαιρεθεί η πρόεδρος του Πρωτοδικείου Κέρκυρας από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, που έχει καταθέσει -από τη δική του πλευρά- ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου για τη λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Α. Μέσης Κέρκυρας, έδωσε στο Start η Μάγδα Παπανικολοπούλου.

Η κα Παπανικολοπούλου μιλώντας στην εκπομπή του Start “Υπάρχει Θέμα” και στον δημοσιογράφο, Σπύρο Ζηνιάτη, το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου 2019, αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια της ειδοποίηση από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας σχετικά με αίτημα του Δήμου Κέρκυρας και του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. ν’ αλλάξει η πρόεδρος στην εκδίκαση που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης 20 Μαρτίου.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών του Δήμου Κέρκυρας και του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. , εξάλλου, θα γίνει μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή την προσεχή Τρίτη 19 του μηνός.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Τεμπλονίου, το αίτημα από πλευράς Δήμου Κέρκυρας και ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. κατατέθηκε επειδή η συγκεκριμένη δικαστική λειτουργός είχε στο παρελθόν αποφανθεί καταδικαστικά κατά των κ.κ Νικολούζο και Ασπιώτη, όταν αμφότεροι είχαν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη και μάλιστα, με τη διαδικασία του Αυτοφώρου (σ.σ. πριν αυτό καταργηθεί για τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης)…

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Start η Μάγδα Παπανικολοπούλου: