Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ    κ. Νίκος Καλόγερος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

‘’ Αναρωτιόμαστε όλοι για ποιο λόγο επέλεξε ο κ. Καλούδης να επιτεθεί στη Μερόπη Υδραίου , που χθες παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να δημιουργηθεί ένας Νέος Δήμος-πρότυπο καθαριότητας, ανακύκλωσης και διαχείρισης των απορριμμάτων.

Δυστυχώς για τον κ. Καλούδη εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση μαζί του.

Ο δικός μας αντίπαλος είναι τα μεγάλα προβλήματα του Νέου Δήμου και των πολιτών που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από την 1η Σεπτεμβρίου.

Εκεί είναι η σκέψη μας, για αυτό προετοιμαζόμαστε και για αυτό επεξεργαζόμαστε και παρουσιάζουμε ολοκληρωμένες προγραμματικές προτάσεις στους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να ξέρουν τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα.

Ευχόμαστε και οι άλλες παρατάξεις να καταφέρουν να παρουσιάσουν πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, συνιστά προσβολή για τους εκατοντάδες πολίτες που κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο στην παρουσίαση του προγράμματος της Μερόπης Υδραίου να χαρακτηρίζει κάποιος τη μεγάλη αυτή συγκέντρωση , ως κομματική σύναξη.

Χθες στο Δημοτικό Θέατρο ήταν πολίτες από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, πολίτες που ανήκουν από τη Δεξιά έως την Αριστερά. Γιατί η Μερόπη Υδραίου απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Νέου Δήμου, ότι και αν ψήφισαν, ότι και αν ψηφίζουν.’’