Τραγικό θάνατο βρήκαν δυο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 20 μηνών, στη Νότια Καρολίνα που πέθαναν από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο.

Οι Brayden και Bryson McDaniel εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε ένα όχημα SUV, που ήταν παρκαρισμένο έξω από τον παιδικό σταθμό, όπου πηγαίνουν, την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέθαναν από την έκθεση στη ζέστη και πιθανόν να έμειναν στο όχημα για 9,5 ώρες, ανέφερε σήμερα ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικές αρχές της κομητείας Ρίτσλαντ δήλωσαν ότι ένας από τους γονείς των διδύμων έβαλε τα παιδιά στα καθίσματα του αυτοκινήτου, τα οποία κοιτούσαν προς το πίσω μέρος, και αντί να τα αφήσει στον παιδικό σταθμό συνέχισε τη διαδρομή του.

Όταν έφτασε στον προορισμό του, πάρκαρε το αυτοκίνητο και άφησε τα δίδυμα αγόρια στο αμάξι. Το απόγευμα, πήγε να τα πάρει από το σχολείο τους όπου υποτίθεται είχαν περάσει τη μέρα τους.

«Πρόκειται για ένα θλιβερό γεγονός και έχουμε δυο συντετριμμένους γονείς», σημείωσε η ιατροδικαστής Νάντια Ράδερφοντ, χωρίς να διευκρινίσει πώς και γιατί αφέθηκαν τα παιδιά στο όχημα για τόσο μεγάλο διάστημα.

«Αν ήταν  ατυχές περιστατικό, προσευχόμαστε για την οικογένεια να βρει ειρήνη. Αν όμως είναι εγκληματική ενέργεια, θα αναζητήσουμε δικαιοσύνη για αυτά τα μωρά», πρόσθεσε.