Επιστολή των κάτοικων  Αγίου Γεωργίου Αργυράδων όσον αφορά το θέμα του νερού.

Η επιστολή έχει ως εξής: Πόσο χρόνο θεωρείτε κύριοι υπεύθυνοι της ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ. Κέρκυρας και του Δήμου Νότιας Κέρκυρας ότι αντέχουμε να επιβιώσουμε χωρίς νερό; Όλο σχεδόν τον Ιούλιο; Όλο σχεδόν το καλοκαίρι; Σήμερα Πέμπτη 21/7 δεν έχουμε σταγόνα νερό όλη τη μέρα. Από τις 5/7 υφιστάμεθα το μαρτύριο της σταγόνας. Και όποιες ώρες «έχει νερό», η ροή είναι ελάχιστη που δε φτάνει να γεμίσει έστω και μια κανάτα!

Και όλα αυτά χωρίς την ελάχιστη ενημέρωση για τις όποιες βλάβες, για τις ώρες που γίνονται οι διακοπές. Αδιαφορείτε βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που η πανδημία θερίζει και δεν μπορούν να τηρηθούν οι στοιχειώδεις κανόνες και όροι υγιεινής. Ειδικότερα για τις ευπαθείς ομάδες τα προβλήματα είναι αξεπέραστα. Υπονομεύετε, επίσης,  την οικονομία του τόπου μεσούσης της τουριστικής περιόδου.

Είναι δυνατόν να παίζετε με την υγεία και τις ζωές των ανθρώπων. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση, έστω και μια συγνώμη, ενώ απαιτείτε να σας πληρώνουμε κανονικά τους λογαριασμούς για υπηρεσίες που δεν παρέχετε;

Το νερό είναι στοιχείο της φύσης και κοινωνικό αγαθό. Είναι για όλους. Βασικό χρέος της δημοτικής αρχής και της ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ. Κέρκυρας είναι να μεριμνά για την παροχή του σε όλους!

Μας ακούτε κύριοι «υπεύθυνοι της ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ. Κέρκυρας και του Δήμου Νότιας Κέρκυρας» ή η φωνή μας είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω;